Haren, de spiegel van je gezondheid.

2 mei 2020

Een oud gezegde, maar een waarheid die klopt als een bus. We klagen allemaal wel eens dat ons haar niet goed valt, dat ze futloos is en breekbaarder. Maar ons haar wil ons wat vertellen..veel gezondheidsklachten kan je zien aan de conditie van je haar.

Maar hoe komt dit dan?
Ons lichaam voorzien we van voedingsstoffen. Deze gaan eerst naar onze organen, dan naar onze spieren en als allerlaatste  komen de huid, nagels en de haren aan bod. Voeding is dus uitermate belangrijk, niet enkel voor je lichaam maar ook voor je weelderige haardos. Hetzelfde geldt voor hydratatie. 2 liter water per dag is essentieel om je haren niet dof te maken.

Allemaal makkelijk gezegd denk je?
Misschien wel waar, want je kan nog redelijk goed eten, best veel drinken, maar een portie stress of vermoeidheid kan ook hier weer de balans verstoren. Daarom raden we aan om 2x per jaar een extra kuur voedingssupplementen te nemen, om je lichaam en haar te voeden van binnenuit.

Heb je er al zin in?
Wij ook! Een gezonde geest in een gezond lichaam (met uiteraard ook gezonde haren) staat bij ons centraal. Iedereen is uniek en heeft nood aan iets anders. Daarom werken wij met volledig vegan producten met het absolute minimum aan chemicaliën EN speciaal op maat voor u.

Voel je het ook?
Het voelt goed nu, wetende dat wij jou mooi maken zoals je bent…zowel vanbinnen als vanbuiten met het behoud van die mooie natuur rondom ons.