Ha(a)rmonie

9 mei 2020

Voor een betere Ha(a)rmonie tussen u en uw kapsel zag het eerste levenslicht op 1 mei 2002. Klein en onzeker begonnen met een droom en ambitie die ik dacht nooit waar te kunnen maken. Wat verlegen begon ik aan een klein kapsalonnetje met 3 kaptafels, zonder wasmachine en met een gammel waterkokertje voor koffie of thee. Al snel was gezelligheid troef en liep de agenda overvol. We hebben lief en leed gedeeld, vaak met een lach, maar soms ook met een traan. Er ontstond een klein team van kappers en al snel werd ons duidelijk dat ons pandje te klein werd. Het kind werd een tiener.

HAARMONIE TOTAALCONCEPT Is gegroeid vanuit dit kleine kapsalon en werd vlakbij gevestigd, waar het geboren was, in een groots nieuw eigen pand. Haarmonie kon nu een echte eigen identiteit aannemen in 2010. Ons team groeide hier naar een vaste waarde van hechte vriendschap met gedeelte passie en creativiteit. Meer bestaanszekerheid is de verdienste van een gedreven team dat voor elkaar instaat en elkaar perfect aanvult. THE BARBERS CAVE kreeg hier ook een eigen identiteit , waar de hedendaagse man zijn eigen ruimte kan ervaren.

We zijn nu aanbeland in het jaar 2020 het jaar van balans en transformatie.

Tijd voor: REBALANCE 21
Hopelijk kunnen we onze deuren opengooien voor onze 18e verjaardag. We kijken ernaar uit om u zo snel mogelijk weer terug te zien in onze kappersstoel.